Een collectie machines uit de verhuurvloot van Pol Compact Lifting. Onder deze machines vallen mini hijskranen, compact kranen, pick and carry kranen, transportwagens en glaszuigers.

Mini hijskraan huren

Bij Pol Compact Lifting zijn wij gespecialiseerd in het verhuren van mini hijskranen. Met ons uitgebreide assortiment mini kranen kunnen wij en onze bedieningsmensen u helpen bij iedere klus. Als het nou gaat om woningbouw, machine verhuizing of constructie. Onze compact kranen klaren de klus.

Waarom kiezen voor een mini hijskraan van Pol Compact lifting?

Onze mini hijskranen zijn compacte machines waarmee u veel verschillende klussen kunt uitvoeren. Een groot voordeel van onze machines zijn dat ze vrijwel overal kunnen komen. Ze kunnen zo compact opvouwen dat ze zelfs door een normale voordeur kunnen!
De mini hijskranen kunnen zowel binnenshuis of buitenshuis komen.

De Jekko SPX 650 is een compact kraan van Pol Compact Lifting. Deze Jekko SPX 650 is te huren in combinatie met een machinist, transport carier of jekko glasmanipulaotr.

De mini hijskranen van Pol Compact Lifting zijn breed inzetbaar en de oplossing voor iedere klus

Glasplaatsen

Veel woningen maken gebruik van bijzondere en zware ruiten die niet met de hand getild kunnen worden. Met de mini hijskranen van Pol Compact lifting is dat geen probleem. Wij kunnen tot wel 9000 kg tillen. Huur vandaag nog een mini hijskraan.

Dakkapel plaatsen

Ook het plaatsen van dakkapellen is voor Pol Compact Lifting geen probleem. Onze machines hebben een brede reikwijdte en kunnen zelfs de dakkapel over uw woning heen tillen en aan de andere kant plaatsen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Machine verhuizing

Veel productie locaties hebben te maken met storingen en het vervangen van machines. De machines van Pol Compact Lifting kunnen binnen iedere productielocatie komen om de machine te wisselen indien dat nodig is.

Fabrieken

Pol Compact Lifting heeft werkzaamheden uitgevoerd voor verschillende fabrieken. Als u kiest voor Pol Compact Lifting, krijgt u een professionele machine met machinist die rekening houd met het beleid en de regels van uw bedrijf.

Brouwerijen

Wij zijn gespecialiseerd in het verhuizen en plaatsen van brouwerijen en brouwinstallaties. Wij hebben voor meerdere brouwerijen in Nederland installaties gewisseld, verhuisd en tanks geplaatst. Bij ons ben u verzekerd van een goede uitvoering.

Staal plaatsen

Binnen de bouw en staal industrie bieden wij ondersteuning voor het plaatsen van staal. Veel staal constructies zijn te zwaar om te tillen. Wij ondersteunen u hierbij door de staalconstructie veilig en nauwkeurig te plaatsen op locatie.

Bouw ondersteuning

Duurt een klus meerdere maanden of een lange periode? WIj kunnen ook de opslag van uw materieel verzorgen indien dit nodig is. Als u kiest voor Pol Compact Lifting, dan verzorgen wij het gehele proces. Van vergunningen tot opslag.

Klaar om de hoogte in te gaan?

Een collectie machines uit de verhuurvloot van Pol Compact Lifting. Onder deze machines vallen mini hijskranen, compact kranen, pick and carry kranen, transportwagens en glaszuigers.
1
Pol Compact Lifting
Online
Hallo! Welkom bij Pol Compact Lifting! Heeft u een vraag? Klik dan hieronder op chatbericht sturen en wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan!