De hoeflon c6 van Pol Hoogwerkers. Pol Compact Lifting gebruikt deze Hoeflon C6 voor het hijssen en plaatsen van glas en staal. Deze machine is in te huren bij Pol Hoogwerkers en Pol Compact Lifting.

Glaszetten, glas hijssen en verplaatsen

Bij Pol Compact Lifting kunt u terecht voor al uw glas problemen. Met onze krachtige mini hijskranen kunnen wij op lastige plekken glas plaatsen hijssen en verplaatsen. In combinatie met onze andere machines verzorgen wij u gehele hijswerk tijdens uw klus.

Denk hierbij aan het plaatsen van grote glaspanelen in nieuwbouwwoningen, bedrijfspanden en andere gebouwen. Benieuwd naar de mogelijkheden. Neem dan contact op met Pol Compact Lifting voor het huren van een mini hijskraan in combinatie met het plaatsen van glas.

Nieuwbouw

Steeds meer panden en woningen worden voorzien van triple glaspanelen. Met onze hoge hijslast is geen enkele ruit een uitdaging.

Glasplaatsen is precisiewerk

Deze 100% elektrische pick en carry kraan is de machine voor klussen op grote hoogte. Dit is fillertekst. Hier moet tekst komen die uitlegd wat de machine inhoudt en wat de machines allemaal kan. Het liefst een korte tekst waarin veel kernwoorden worden gebruikt voor SEO in Google.

Opzetstukken

Voor onze machines hebben wij verschillende voorzetapparatuur. Denk hierbij aan onze glaszuigers, of jekko glasmanipulator. Een ware toevoeging bij iedere opdracht.

Moeilijk te bereiken

Vaak zijn locaties waar glas geplaatst moet worden, lastig te bereiken. Dat is voor onze machines geen probleem. Wij komen overal.

Bijzonder glas

Geen enkele klus is voor ons een uitdaging. Wij specialiseren ons in het hijssen en plaatsen van bijzondere glasplaten.

Onze specialiteiten

Glas vervoer

Met onze Hoeflon TC1 carier of Giant shovel kunnen wij veilig, eenvoudig en bovendien snel grote glaspanelen vervoeren op glasbok. Ook kunnen wij met onze mini hijskranen de glasbokken verplaatsen over panden of woningen heen indien deze gebruikt moeten worden op een andere plek binnen uw werklocatie.

Glas zetten

Glas plaatsen is een van de specialiteiten van Pol Compact Lifting met onze mini hijskranen kunnen wij bijzondere glaspanelen plaatsen op lastig te bereiken locaties. Geen enkel soort ruit is een uitdaging voor de wendbare en compacte mini hijskranen van Pol Compact Lifting.

Glas vervangen

Wanneer er een ruit gebroken is en vervangen moet worden zijn de machinisten en mini hijskranen van Pol Compact Lifting de oplossing. Met onze glaszuigers kunnen wij de oude ruit snel en veilig verwijderen van de locatie en binnen hetzelfde tijdsbestek kunnen wij de nieuwe ruit plaatsen.

De Hoeflon C30 van Pol Compact Lifting. Deze hoeflon c30 is in te huren met bedieningsman om verschillende hijswerkzaamheden uit te voeren.

Mini hijskranen huren van Pol Compact Lifting

Bij Pol Compact Lifting kunt u terecht voor het huren van verschillende mini hijskranen en ander hijs gerelateerd materieel. Pol Compact Lifting heeft een compleet assortiment machines beschikbaar die u kunnen helpen bij het voltooien van uw klus. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van glas. Is een ruit te zwaar om met de hand te tillen? Wij nemen het van u over.

Onze machines zijn zo compact in te klappen dat ze gewoon door de voordeur passen! Hierdoor kunnen wij zowel binnens- als buitenshuis glas plaatsen. Pol Compact Lifting is uw partner op het gebied van glas hijssen en glas plaatsen met een mini hijskraan.

De jekko glasmanipulator die Pol Hoogwerkers gebruikt voor het hijssen en plaatsen van glaspanelen. Dit kan deze zuiger door de acht zuignappen die op de glasmanipulator aanwezig zijn.de giant mini graver van Pol Compact Lifting, deze machine is te huren in combinatie met andere mini hijskranen of machines.De transportwagen TC1 van Pol Compact Lifting
De jekko glasmanipulator die Pol Hoogwerkers gebruikt voor het hijssen en plaatsen van glaspanelen. Dit kan deze zuiger door de acht zuignappen die op de glasmanipulator aanwezig zijn.

Glaszuigers

Pol Compact Lifting beschikt over diverse mini hijskranen waar wij mee tot een hoogte van 26 meter glas kunnen plaatsen in krappe ruimtes of binnen stedelijke ruimtes. Door de geringe afmetingen van onze kranen kunnen wij met onze kleinste mini hijskranen door een loopdeur (80 cm) en hijsen tot een hoogte van 22 meter. Doordat onze kranen zijn voorzien van een jib zijn ze uitermate geschikt voor het plaatsen van binnen- en buitenbeglazing. Al onze mini hijskranen worden voorzien van een ervaren machinist.

Jekko glasmanipulator

Wij beschikken over diverse glaszuigers die wij aan onze mini hijskranen kunnen hangen. Deze zijn voorzien van diverse hulpstukken voor het plaatsen van grote en zware glazen panelen. Maak kennis met de Jekko Glasmanipulator. Deze krachtpatser is een ware toevoeging voor onze Jekko SPX 650 bij het hijssen en plaatsen van glas.

de giant mini graver van Pol Compact Lifting, deze machine is te huren in combinatie met andere mini hijskranen of machines.

Knik shovel

Bij het inhuren van een mini hijskraan met machinist is het ook mogelijk om een knik shovel te huren. Op deze manier kunnen wij veilig, eenvoudig en snel glasbokken vervoeren over de bouw.

Deze GiANT G2200 E X-TRA wordt geleverd met pallet vorken. Deze machine wordt vaak gebruikt als ondersteuning bij verschillende hijsklussen in combinatie met een van onze mini hijskranen.

De transportwagen TC1 van Pol Compact Lifting

Carrier

Onze Hoeflon TC1 transportwagen / carrier is de oplossing voor het verplaatsen van glasbokken op krappe locaties. Bij Pol Compact Lifting kunt u terecht voor het huren van een Hoeflon TC1 in combinatie met een machinist. Met onze transportwagen vervoeren wij grote glaspanelen die lastig te tillen zijn van locatie A naar B op een werklocatie.

Hoeflon TC1

Onze Hoeflon TC1 Transportwagen is voorzien van een verstelbaar draaiplateau waardoor geen bok te groot is voor onze kleine krachtpatser. Door zijn geringe hoogte van 40 centimeter heeft hij een laag zwaartepunt en is nauwkeurig te manoeuvreren.

Klaar om de hoogte in te gaan?

Een collectie machines uit de verhuurvloot van Pol Compact Lifting. Onder deze machines vallen mini hijskranen, compact kranen, pick and carry kranen, transportwagens en glaszuigers.
1
Pol Compact Lifting
Online
Hallo! Welkom bij Pol Compact Lifting! Heeft u een vraag? Klik dan hieronder op chatbericht sturen en wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan!