Bouw & Constructie

Voor uw bouw en constructie werkzaamheden kunt u terecht bij Pol Compact Lifting. Onze mini hijskranen in combinatie met een van onze machinisten, zijn een ware aanwinst als het gaat om het plaatsen van staalconstructies, dakkapellen, inpandig plaatsen of andere constructie werkzaamheden.

Door het grote hefvermogen van onze compact kranen kunnen onze machines veel verschillende staalconstructies hijsen en plaatsen, dakkapellen op lastige plekken plaatsen of zonnepanelen plaatsen op een woning waar een telekraan anders niet bij kan.

een mini hijskraan van Pol Compact Lifting voor bouw en staal

Waar onze machines uitblinken binnen uw locatie

De Jekko SPX 650 van Pol Compact Lifting die een staalconstructie hijst in een opslagloods.

Staalconstructie hijsen

Door de grote hefkracht van onze machines kunnen zij zware staalconstructies hijsen en plaatsen. Onze machines zijn zo compact dat zij eenvoudig op plekken kunnen komen waar een normale telekraan niet bij kan.

De Jekko SPX 650 mini hijskraan ofwel compact kraan van Pol Compact Lifting die een dakkapel plaats op een woning met machinist.

Dakkapellen plaatsen

Het toevoegen van dakkapellen aan woningen en panden is een veel voorkomend fenomeen. Met onze compact kranen kunnen onze machinesten eenvoudige dakkapellen plaatsen op uw dak.

De Hoeflon C10 mini hijskraan van Pol Compact Lifting die inpanding aan het plaatsen is.

Inpandig plaatsen

Een probleem van telekranen is dat zij niet inpandig kunnen plaatsen. Door het compacte formaat van onze mini hijskranen kunnen wij eenvoudig door deuren heen om zo ook inpandig constructies te plaatsen.

Voordelen

De voordelen van een mini hijskraan binnen een productielocatie

Inpandig hijsen

Door het compacte formaat van onze mini hijskranen, kunnen wij door vrijwel iedere deur. Hierdoor kunnen wij inpandig staalconstructies hijsen, balken in een woning hijsen, airco units of warmtepompen plaatsen en andere inpandige werkzaamheden uitvoeren.

Onze kraan is snel op te zetten

Onze machinisten oriënteren zich eerst op de locatie waar zij moeten werken. Zo kunnen zij spoedig uw klus uitvoeren. Onze machines zijn snel op te zetten waardoor zij in situaties waarbij tijd een grote rol speelt een goede aanwinst zijn voor het uitvoeren van werkzaamheden.

Hoog hefvermogen en veilig hijsen

Onze compact kranen hebben een hoog hefvermogen waardoor veel staalconstructies mogelijk zijn om te plaatsen. Onze mini hijskranen zijn uitgerust met verschillende sensoren waardoor wij zelfs tot 5 centimeter tot het plafond kunnen hijsen.

Waarom kiezen voor een mini hijskraan van Pol Compact lifting?

Onze mini hijskranen zijn compacte machines waarmee u veel verschillende klussen kunt uitvoeren. Een groot voordeel van onze machines zijn dat ze vrijwel overal kunnen komen. Ze kunnen zo compact opvouwen dat ze zelfs door een normale voordeur kunnen!
De mini hijskranen kunnen zowel binnenshuis of buitenshuis komen.

Assortiment
De Jekko SPX 650 is een compact kraan van Pol Compact Lifting. Deze Jekko SPX 650 is te huren in combinatie met een machinist, transport carier of jekko glasmanipulaotr.

De gebieden waarin wij werkzaam zijn met onze mini hijskranen voor bouw & constructie

Trappen & hekken plaatsen

Binnen de bouw & constructie kunnen zijn onze machines goed inzetbaar voor het plaatsen van trappen en hekken. Volledige aluminium trappen kunnen snel geplaatst worden met onze mini hijskranen. Ook kunnen onze machines grote hekken en poorten plaatsen.

Staal constructies plaatsen

Het plaatsen van staalconstructies is een van onze specialiteiten. Op veel locaties waar een kraanauto of torenkraan niet kan komen, blinken onze mini hijskranen uit. Onze wendbare machines kunnen eenvoudig staalconstructies plaatsen binnen uw bouwlocatie.

Inpandig balken plaatsen

Doordat wij zelfs met onze machines door een voordeur kunnen, worden onze machines vaak gebruikt binnen renovaties, nieuwbouw of fabrieken. Wij kunnen snel houten balken plaatsen binnen de nieuwbouw of met onze balkenklem staal tegen het plafond drukken.

Dakkapel plaatsen

Onze machinesten zijn erg bekend met het plaatsen van dakkapellen. Onze machines kunnen uw dakkapel van de vrachtwagen optillen en over een complete woning heen tillen om de dakkapel aan de andere kant van het pand of de woning te plaatsen.

Zonnepanelen plaatsen

Hulp nodig bij het installeren van zonnepanelen? Het plaatsen van zonnepanelen is een populaire toevoeging aan veel panden. Onze machines kunnen gemakkelijk vanaf de grond uw nieuwe zonnepanelen omhoog hijsen en plaatsen op uw dak.

Overkapping plaatsen

Het plaatsen van overkappingen is geen uitdaging voor Pol Compact Lifting. Met het hoge hefvermogen van onze mini hijskranen kunnen onze machinisten in combinatie met onze compact kranen snel en veilig overkappingen plaatsen binnen uw werklocatie.

Staal transporteren

Bij Pol Compact Lifting kunt u ook terecht voor het verplaatsen van staal binnen uw werklocatie. Met onze handige Hoeflon TC1 carier kunnen wij staal plaatsen met onze mini hijskraan op deze carier en vervoeren van punt A naar punt B. Onze cariers zijn te huren in combinatie met een mini hijskraan.

Tegels of natuursteen leggen

Binnen de nieuwbouw of renovatie worden steeds grotere tegels en stenen gelegd in moderne achtertuinen. Deze zware tegels zijn makkelijk te hijsen voor onze machinisten in combinatie met onze mini hijskranen. Deze tegels zijn ook eenvoudig te vervoeren door onze Hoeflon TC1 carier.

Klaar om de hoogte in te gaan?

Een collectie machines uit de verhuurvloot van Pol Compact Lifting. Onder deze machines vallen mini hijskranen, compact kranen, pick and carry kranen, transportwagens en glaszuigers.
1
Pol Compact Lifting
Online
Hallo! Welkom bij Pol Compact Lifting! Heeft u een vraag? Klik dan hieronder op chatbericht sturen en wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan!